ghenwa المشرفيين
عدد الرسائل : 742 العمر : 41 تاريخ التسجيل : 22/05/2008
| موضوع: المسقعة المصرية الثلاثاء مايو 27, 2008 9:59 pm | |
| المقادير 1 كجم باذنجان كبير 500 جم لحمة مفرومة 1 كجم طماطم 2 حبة بصل كبير 1 ملعقة صغيرة ملح 1 ملعقة صغيرة بهار مشكل 2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم ربع كوب زيت نباتي زيت للقلي طريقة التحضير يفرم البصل ناعما ويقلب بالزيت حتى يصفر لونه ثم تضاف إليه اللحمة وتقلب جيدا ثم يضاف الملح والبهار ويقلب جيدا إلي أن ينضج اللحم ثم يرفع عن النار . يقشر الباذنجان ويقطع شرائح سميكة علي شكل حلقات تقلي بالزيت وتحمر قليلا , ثم ترص طبقة من الباذنجان في صينية الفرن ونضع فوق قطع الباذنجان اللحمة المفرومة ثم شرائح الطماطم . يعصر باقي الطماطم ويضاف إليه الصلصة وقليل من الملح والبهار , ثم يضاف علي صينية الباذنجان وتوضع الصينية بالفرن لمدة 15 دقيقة تقريبا وتقدم ساخنة . | |
|
حسين كا ريــــكا المشرفيين
عدد الرسائل : 775 العمر : 36 الموقع : www.6rbtop.com تاريخ التسجيل : 03/06/2008
| موضوع: رد: المسقعة المصرية الإثنين يونيو 09, 2008 7:52 am | |
| بسم اللة الرحمن الرحيم
طبعا يا غنوة المسقعة دايت انا بموت فيها ومير سى على الو صفة | |
|
ghenwa المشرفيين
عدد الرسائل : 742 العمر : 41 تاريخ التسجيل : 22/05/2008
| موضوع: رد: المسقعة المصرية الإثنين يونيو 09, 2008 8:39 pm | |
| ميرسى ليك ياحسين وعلى مشركتك | |
|
kimoooooooo المشرفيين
عدد الرسائل : 312 تاريخ التسجيل : 22/05/2008
| موضوع: رد: المسقعة المصرية الثلاثاء يونيو 10, 2008 4:16 pm | |
| مش انا بقولك نفسى مزدوده انتى بالطريقة دى مش هتخلينى اقوم من على الاكل وانا اليومين دول بسمع كلامك وبعمل رجيييييييم شكرا على الوصفة الهايله بس الصلصه اللى فى المسقعه بتعملى حرقان فى صدرى ابقى قليليها شويه يا غنوة بعد اذنك | |
|
ghenwa المشرفيين
عدد الرسائل : 742 العمر : 41 تاريخ التسجيل : 22/05/2008
| موضوع: رد: المسقعة المصرية الخميس سبتمبر 04, 2008 10:01 pm | |
| | |
|